Krajalnica neonet

Flexa Plus New

W zakładach oraz w gospodarstwach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w proste, cienkie plastry. Dotyczy to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica bywa wykorzystywana także do indywidualnych celów, na przykład do krojenia warzyw czy owoców, gdy wymagamy ich w kwestii cienkich plasterków.

W zależności z tego, co myślę kroić na krajalnicy, jest ona wyposażona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego formę i umożliwia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeżeli idzie o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na długich, równych plastrach, które kroi się łatwo i bez świadomego wysiłku. Do tego obiektu używamy krajalnicy z gładką, a bardzo dobrą krawędzią, która idealnie radzi sobie z zdrowymi, jak również bardzo złożonymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do krojenia, polecana szczególnie do lokali gastronomicznych także do sklepów. Jest powierzana przez producenta ze powodu na indywidualną wysoką trwałość i umiejętność obsługi. Dzięki tym właściwościom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z obszaru zaufania i higieny pracy, może przystąpić do kreacji z krajalnicą i świadczyć naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych firm pozwalają na krótkie uporanie się z pokrojeniem ogromnej dawce wędlin lub serów, przy niskim koszcie pozycji i grup pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy ostatnie jest chciane na przykład w sukcesu szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.